jueves, 18 de septiembre de 2014

Pisos de lloguer?

Només us vull comentar que fa més de 20 anys que visc a la Barceloneta i n'estic fins el "gorro! de tot el guirigall que s'ha liat amb tot el merder dels pisos que han llogat als turistes.
Jo, abans vivia al carrer Tantarantana, al costat de la Caixa de Reclutes ( carrer Comerç ) i allà també teniem aquest problema.
Ara, tota la zona, està plena d'estrangers, des de Vía Laietana fins al parc de La Ciutadella, ho sigui que  ho pots passar de "conya"
La Barceloneta és un invent muntat per a fer negoci  i  no crec que aixó pugui durar molt més temps.
Suposo, que aquest tema ho perdrem d'aquí un temps i  podrem estar una mica més tranquils, ja que el temps tot ho esborra.
Afortunadament, tot aixó dura poc temps, i amb el moviment que ens fot, ho podem oblidar quan volem.
El problema més gros de tot, sempre ha estat la mobilitat dels cossos de repressió.
Hem passat molts anys sota el pes de la  policia i ja n'estem acostumats al merder que ens volen encolomar.
Per això,  torno a dir ho, nosaltres ja hi som de tornada.
No volem ser més cridaners que ningú, només volem viure tranquils.
Bé, amb tot aixó, penso que ja sabeu tant com els veïns, o sigui que podeu continuar vivint amb tota la calma que ho fem nosaltres.

5 comentarios:

Manel dijo...

HOLA PEPELU.- TE DIGO LO MISMO QUE A BARBI, PUES SUPONGO QUE SE HAN TERMINADO LAS VACACIONES Y QUE ADEMAS HAN SIDO BIEN APROVECHADAS-
YO POR MI PARTE LAS HE PASADO EN NUESTRA QUERIDA BARCELONA, PERO YA ME VOY ACUSTUMBRANDO.
EL COMPAÑERO TITULA SU ENTRADA TURIRMO DE BORRACHERA, SIENDO AL FINAL LO MISMO, CON LO CUAL ESTOY DE ACUERDO CON TU ESCRITO.
NO OBSTANTE YO AÑADIRIA QUE LAS CHICAS BEBEN IGUAL QUE ELLOS DE TAL MANERA QUE NO SABEN SIQUIERA QUIEN LAS DEJO EMBARAZADAS.
Manel

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Hola Manel, toda opinión que has utilizado para describir el comportamiento de todos los demás solo tiene una utilidad. Solo la manera de ser de las mujeres es realmente así. Lo demás no sirve de nada. Yo también he acabado mis cortisimas vacaciones y aquí estoy de nuevo para continuar dando la paliza a todos. Verdaderamente os aprecio mucho a todos. Un abrazo.

Martona dijo...

HOLA PEPELU SOC LA MARTONA: JO VISC MES TRANQUILA EN UN POBLE MALGRAT, TU MOLT DE XIVARRI AMB ESTRANGERS I JOVES INCONSCIENTS. LES DESTROSSES LES HAN DE PAGAR ELS LLOGATERS QUE NO ES UN HOTEL.

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Hola, Martona. Jo també visc a la Barceloneta, però el pis on visc no és de lloguer, sinó de propietat. Bé, si dic propietat, hauria de dir de la Caixa de Catalunya, que és la que em va deixar els diners que em feien falta per comprar-ho. Si no fos per aquest detall, podría assegurar que estic com tothom, és a dir, sense "un puto duro". Afortunadament, això és una qüestió que actualment no té cap importancia. Una abraçada.

Nacho Terrasa Monasterio dijo...

Hola Josep LLuis,soy Nacho tu compañero del Trace. Tampoco me parece correcto lo del turismo de borrachera en tu barrio, la Barceloneta. Son jovenes extranjeros que se creen que en España la vida solo es cachondeo. Lo de los cuerpos de represión, supongo que te refieres a la policia nacional, la municipal y los mossos d´esquadra. Tu piensa que solo están cumpliendo órdenes, y ellos solo quieren cumplir su trabajo. O sea que la culpa es de sus jefes. Te felicito porque vives en un magnífico barrio, con piso de propiedad y que solo surgen problemas temporales que pronto se acabarán. Adiós,te mando saludos.