jueves, 26 de junio de 2014

Aixó sí que seran vacances

  Hem d'aprofitar que agafem vacances per poder dir ¡ Adeu ! als companys i a Trace i dir-nos que ens tornarem a trobar després de les festes i podrem preparar l'actuació que preparem per al Día del Dany Cerebral ( 26 d'Octubre ) i que ja la coneixerem prou.
  Aprofiteu tots aquests díes, i feu tot el que pogueu : anar a la platja, llegir, sortir amb amigues ( i amics ),anar al cinema, veure la televisió, i gastar el mínim possible.
  Tot aixó s'ha de fer tenint en compte que els diners que ens deixarem, costen molt de guanyar, i no tenim més remei que estirar-los al màxim.
  Si podem, hem de sortir molt d'hora per poder gaudir de totes les estones que tenim, i no pensar en altres questions. El més important d'aixó, es poder fotre la culpa de tot el que vagi malament a qui no tingui cap, pero s'en pogui fer càrrec sense cap problema.
  Hem de ser lliures per poder anar de sarao i no tenir cap problema per reconeixer-ho. També hem de portar molts diners perque la beguda i la juerga surt cara.
  També hem de pensar que tot aixó ens pot sortir molt car si tenim qualsevol problema legal.
  Un cop tinguem tot aixó controlat, ja no hem de patir gens. Ja  podem  beure i gastar els diners que encara queden en una bona gresca i després anar-nos a dormir.
  ¡  Que ho passeu molt bé  ! Quan torneu ja direu com a funcionat tot aixó durant l'estiu i hem donarà molta enveja. 
  Gracies, sou tots molt macos i ser-hi aquests díes amb vosaltres deu ser maquissim.
  Adeu. Ja ens veurem quan torneu. Una abraçada. Josep Lluis.
                                                                                                                                         

3 comentarios:

Nacho Terrasa Monasterio dijo...

José Luis tu forma de ver el verano es similar a la mia. Me gusta también ir a la playa ir al cine y ver la TV. Me gustan también unas vacaciones familiares (sin viajar mucho) y gastando el menos dinero posible. Nos vemos en Septiembre, que tengas unas caseras y buenas vacaciones. Adiós.

Manel dijo...

HOLA JOSE LUIS.- YO SOY UNO QUE ME QUEDARE EN BARCELONA.
MI DISTRACCION SERA ESTAR CON MI HIJA, COMER Y BEBER BIEN, T.V. ALGUNA PEQUEÑA SALIDA, IR AL CINE Y TENER ALGUN CONTACTO INFORMATICO, CON OTROS QUE ESTAN EN SITUACION SIMILAR.
DE TODAS FORMAS EN JULIO TENGO EN MAGORIA CURSOS ACELERADOS DE INFORMATICA E INGLES.
UN ABRAZO
Manel

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

! Bon dia , Nacho i Manel ! Jo vull fer unes vacances tot el temps que pugui i el mes probable es que anem a Alpens, un poble a prop de Sant Quirze de Besora ( Barcelona,) on es menja molt bé i no surt molt car. Es un lloc molt maco i recomanable i de veritat l'ideal es anar-hi quan puguis. ¡ Apunteu-vos i aneu ! Val la pena. Una abraçada. Josep Lluis.