jueves, 19 de junio de 2014

ADEU, MONARQUIA

Avui, reestrenem monarquía. Abans varen tenir el pare i ara tenim el fill. Això, no hi ha com agafar-ho, ja vam tenir un altre Felip que ens va fotre tot el que va poder,( Felip V ), i ara tenim el VI, ajudat pel pare.
El segle XVIII ja va ser prou fomut, perquè ara sense cap necessitat ens tornin a fotre un Borbó sense voler-ho, ( a més, s'en diu Felip de nom ), o sigui que tenim continuitat.
 Ja va ser prou fomut en aquell moment i ara, per no oblidar-ho tenim la continuitat.
 Per sort, tot això dura poc, o sigui que, quant ja tinguem les p.... prou inflades i diguem prou, ja ens el podrem treure de sobre com vulguem.
 Si tenim la sort, ( o el remei ), de lliurarnos d'ells ,podrem viure feliçment.
 Per sort, ( o desgracia ), la vida es molt curta i no els haurem d'aguantar mai. Aixó ens pot deixar, en realitat, més contents que un ginjol, perqué un cop aixi acabat això, no tindrem més remei que viure millor que mai.
 O sigui, que podem dir ben fort :  Visca la República!

4 comentarios:

Nacho Terrasa Monasterio dijo...

Josep LLuis yo soy como tú támpoco me parece bien que sea nombrado el hijo Felipe como nuevo rey de España. Me parece totalmente inmaduro y no preparado para un cargo como este. España se ha de gobernar por un conjunto de políticos elegidos de- mocráticamente por el pueblo español. Gracias company.

Eric Morente dijo...

Hola company jo també crec lo que tu has dit, pero quan tinguem la republica feta sense lliurat del rei, ja no tindrem que pagar-li les factures de les seves caigudes o lo que no son caigudes...adeu company i que disfrutis un bon estiu

jaime paco cendrero dijo...

Hola.
Perdona que hable castellano, aun siendo Catalán pero soy de la opinión que siempre estuvo Cataluña con España. Con respecto a la casa real nunca hubieron problemas con ellos así que hay Rey para años aun que con lo que duran, no veremos finalizar el reinado de Felipe VI .

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Hola a tots, ja n'estic prou emprenyat per aquest sidral, per a més contestar tots els comentaris que feu individualment. Jo, amb els anys que tinc, no crec que tingui la sort ¿o no? de veure'n un altre, de rei.
Per sort, aquest any, no tindrem el discurs del pare, que ja s'ha jubilat, sinó el de l'hereu, cosa que pot ser molt interessant, doncs mai ha patit els mateixos mals que ell, i potser serà millor.
Adeu a tots.