jueves, 15 de septiembre de 2011

Avui es un gran dia

Avui és un gran dia perque s´acosta el cap de setmana, i dissabtes i diumenges són els millors dies de l'any. Són molt macos perque pots sortir fora de la ciutat i fer activitats diverses . El millor de tot això és trobar-te els teus amics i muntar qualsevol sortida.Vosaltres que faríeu per muntar un cap de setmana entretingut?

3 comentarios:

Cristina dijo...

Crec que tens molta raó perque pot ser fins i tot necessari poder fer alguna cosa diferent a la que un fa un normalment almenys els caps de setmana , o com a mínim alguns d' ells . Jo aniria a visitar algun lloc on no hi hagués estat mai com per exemple Tortosa i així poder conèixer-ho , fer alguna foto i ensenyar-ho als meus amics després.

Antonio dijo...

Y tanto que es un buen día puesto que se acerca el fin de semana con sus sábados y sus domingos que son los mejores días de la semana.
Los cuales uso yo para hacer mis excursiones y me encuentro genial, puesto que me encuentro con todos los familiares y cambio de provincia por unos días.

Pues tengo un plan pensado para un fin de semana : ir a Lleida y hacer una caminata por el parque que me presentaron estas vacaciones, denominado la Mitjana.

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Cristina, tens tota la raó quan penses que el millor que hi ha per parlar d'un lloc, es haver pogut ser-hi abans. A mi m'agradaría molt anar a recorrer l'Himalaia, peró deu costar una quantitat enorme de "peles" i no puc fer-ho de moment. M'agradaría anar per poder-vos explicar a tots com és de maco el lloc.
Una abraçada.
Antonio, a part del Parc de la Mitjana, hi ha el Parc de la Paeria, que diuen que es encara més maco. Ves quan puguis.