jueves, 15 de septiembre de 2011

Avui es un gran dia

Avui és un gran dia perque s´acosta el cap de setmana, i dissabtes i diumenges són els millors dies de l'any. Són molt macos perque pots sortir fora de la ciutat i fer activitats diverses . El millor de tot això és trobar-te els teus amics i muntar qualsevol sortida.Vosaltres que faríeu per muntar un cap de setmana entretingut?

3 comentarios:

Cristina dijo...

Crec que tens molta raó perque pot ser fins i tot necessari poder fer alguna cosa diferent a la que un fa un normalment almenys els caps de setmana , o com a mínim alguns d' ells . Jo aniria a visitar algun lloc on no hi hagués estat mai com per exemple Tortosa i així poder conèixer-ho , fer alguna foto i ensenyar-ho als meus amics després.

Antonio dijo...

Y tanto que es un buen día puesto que se acerca el fin de semana con sus sábados y sus domingos que son los mejores días de la semana.
Los cuales uso yo para hacer mis excursiones y me encuentro genial, puesto que me encuentro con todos los familiares y cambio de provincia por unos días.

Pues tengo un plan pensado para un fin de semana : ir a Lleida y hacer una caminata por el parque que me presentaron estas vacaciones, denominado la Mitjana.

pepelú dijo...

Cristina, tens tota la raó quan penses que el millor que hi ha per parlar d'un lloc, es haver pogut ser-hi abans. A mi m'agradaría molt anar a recorrer l'Himalaia, peró deu costar una quantitat enorme de "peles" i no puc fer-ho de moment. M'agradaría anar per poder-vos explicar a tots com és de maco el lloc.
Una abraçada.
Antonio, a part del Parc de la Mitjana, hi ha el Parc de la Paeria, que diuen que es encara més maco. Ves quan puguis.