jueves, 19 de marzo de 2015

El tema més interesant per parlar, crec que és el tema de la escalada.  Hauríem de parlar més d'aquests temes, i llavors, els companys ens considerarien més. Jo, vaig començar a fer-hi amb 14 anys, i crec que ho he passat molt bé. Quan no he tingut temps, he dedicat el temps a fer altres activitats, com per exemple espeleologia, activitat que ja havía escomençat amb 12 anys.
Vaig estar molts anys fen activitats varies, més que res perquè els meus pares normalment s'emprenyaven força, o sigui que ¡ millor !
També vaig dedicar-me a fer escalada , perquè això tampoc era res per a ells i  quasi  sempre acabaven prou emprenyats. Tot això, em va anar molt bé perquè ells em deixesin fer el que volía. Van passar un grapat d'anys i segueixo fent exactament el que m'agrada. Ja no s'emprenyen  amb mí perquè van morir ja fa  uns anys, i això no hi ha ningú que ho pugui arreglar de cap manera.    
¡ Me´ls estimava molt ! Afortunadament, ara ja no tinc cap problema amb tot això, o sigui que tinc molt temps per fer el que em rota i cap preocupació amb ningú.
Ja continuarem parlant en qualsevol altre moment.
Fins la propera, una abraçada ben forta de Josep Lluis.

3 comentarios:

BARBI dijo...

¡Hola Josep Lluis! Feies escalada? Doncs que güay tio, a mi m´agradaria haver fet, quan era jove, és clar.... Ara m´agrada viatjar, ahir vam reservar un viatge a Tenerife, la meva mare i jo.

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Tenerife es un lloc molt maco. Vam estar allà una vegada i ho varem passar molt bé ( amb Trace ). Es un lloc que ho disfrutes molt, i trobes gent que no veus a qualsevol altre lloc. Nosaltres van anar-hi l'any 2000 i quelcom (no recordo exactament quant, peró podría ser l'any 2009). Si vas cap allà hi ha llocs que val la pena veure, entre altres les platges amb sorra blanca que son una maravella, de veritat. Bé, veritablement, val la pena veure tot alló perqué es un lloc a on ho pots passar molt bé.
Una abraçada de Josep Lluís.

BARBI dijo...

Josep Lluis, si que és veritat que et trobes gent, que no veus mai a cap racó del món. Per això l´hem escollit, perque teniem moltes ganes de fer un viatge lluny, ara que estem lliures i ho podem fer.
Un petò d´en BARBI............