jueves, 18 de diciembre de 2014

CARTA ALS REIS

Hola, Majestats : M'agradaría molt que paressiu d'embolicar tot amb les vostres aspiracions de fotre tot a l'aire per gaudir dels vostres dessitjos. Per sort, tot el merder que heu acconseguit montar amb tot el sidral de la guerra, ja ens l'hem pogut treure de sobra.
Tots els merders que tenim ara, són deguts, principalment, per tota la gent que, bàsicament, l'únic que vol, es viure millor del que ho fa actualment. Per sort per a tots, això no ho veiem molt sovintment, i per això, qualsevol temps que vingui ara, serà millor rebut per tots.
Una abraçada ben forta de Josep Lluis, i que tingueu un any nou "collonut".


2 comentarios:

TRACE-ASSOCIACIÓ DE TRAUMATISME CRANIOENCEFÀLIC I DANY CEREBRAL SOBREVINGUT dijo...

Hola Josep Lluis! M'agrada el teu estil literari crític i reivindicatiu!
I per aquest any que tot just estrenem et desitjo MOLTA SALUT, FELICITAT, ABUNDÀNCIA ECONÓMICA I MOLT D'AMOR!
Tina

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Gracies a tots : M'ho he passat molt bé i he estat a casa dels consogres, al final d'Anglaterra ( ja dins de Gales ). Un espai molt maco, això si, encara que molt fred. Ells, tenen una casa molt gran, ja que no pot pujar escales, ( la meva consogra ) i van comprar aquesta casa que té més de 100 metres quadrats i 3 jardins particulars per poder cultivar coses petites, com fruïts que normalment no pots cultivar normalment perque s'els foten els ocells. Es un lloc molt maco i m'agradat molt perqué em semblava que sería diferent. Quant pugui vull tornar-hi.