jueves, 8 de enero de 2015

Les vacances que hem passat a Gales.

Knighton és una ciutat petita que hi és al final d'Anglaterra, al costat de Gales, Hem estat allà perqué ens va convidar la nostra filla, que viu fora de Barcelona ja en fot gairebé 15 anys. Quant vaig tenir l'accident fa quasi 15 anys, estava vivint a Amsterdam, i s'en va anar a Cambridge perquè creia que feia millor temps.Es va trobar que el temps anglès es pitjor que qualsevol altre, però ja no podia fer res per millorar-lo. Què es foti!  Nosaltres, normalment, ens veiem tots els anys, perquè o venen ells, o anem nosaltres. Alló, cal dir-ho és veritablement molt maco i val la pena veure-ho. Ja os ho dic, quan poguem, volem tornar. El nostre net ja en té 1 any i veritablement val la pena veure´l per poder dir: ES EL MEU NET !
 De veritat us ho podem dir amb molta alegría: Estem molt contents de tenir un nen tan maco a la familia!


3 comentarios:

jaime paco cendrero dijo...

Hola, disculpa que hable Castellano aun siendo Catalán, yo estuve en Portmouth hace 20 años, durante el servicio militar ya que estuve en una fragata también estuvimos en Brest en Francia.
Yo no soy muy viajero pero si lo hice durante el servicio militar en el cual estaba en una fragata y siempre estábamos de viaje por el Mediterráneo y algo más en el atlántico pero poco.
Un saludo muchacho

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Jo, vaig fer la mili abans que tu i vaig estar molt bé.
Vaig tenir un capità que realment ja no ho era, perqué havía ascendit a comanant. Em va obligar a fer el curs de cabo primer i em va dir que o aprovaba o em "putejaría"la resta de mili.
Volía que fes el curs de sostinent, o alfëres i tenía molt mala llet.
Peró ho vaig pasar molt bé.

Jorge dijo...

Hola Jusep Lluis, supongo que disfrutaste mucho viendo a tu nieto. Y no dudes en volver a hacer otra visita, no sé quien disfrutará más si tú o tu hija!!!

No dejeis tú y tu mujer de visitarlo y así veréis como crece el pequeño.

Jordi