jueves, 19 de abril de 2012

L'estiu és temps de marxa

L’estiu es una part de l’any en que patim d’unes temperatures bestials que no ens deixen descansar en pau. Lo més fotut d’això es que tenint la platja al costat de casa ho passes malament, perquè el temps no et deixa fruir-ho.

L’única avantatge que tenim es que amb poca roba que ens posem a sobre en fem prou.

L’estiu es l’època de l’any ideal per sortir de “jarana” per tots els llocs on estiguis.

La llàstima és aquesta, que l’estiu és curt (normalment, la dona no et deixa sortir i això fot molt.)

4 comentarios:

Manel dijo...

HOLA PEPELU.- A MI TAMBIEN ME GUSTA EL VERANO, AUNQUE DESDE EL AÑO PASADO YA NO VOY A LA PLAYA, PERO TE PERMITE IR CON POCA ROPA Y DUCHARTE.
LA MUJER NO TE PERMITE SALIR DE JUERGA, ELLA SABRA EL PORQUE, PERO AHORA DICHOSO DE TU QUE LA TIENES.
MUY CORDIAL SALUDO.
Manel

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Manel, gracies pel teu comunicat. Això de la platja ho vaig posar per gust, perque m'encanta, peró el metge no em deixa pendre el sol perque em deixa l'esquena cremada. Ja m'agradaría, però ja em va dir que "El sol ni en pintura". Es una "putada", però no hi ha manera de fer-lo canviar d'idea. Voldría canviar de metge, però si deixo aquest m'he de canviar també dels altres i estic molt content dels que tinc.
Lo de sortir sol, si que m'agrada però ja saps perfectament quina es l'opinió de totes les dones: "Com a casa, res". Adeu, fins la propera.

BARBI dijo...

Hola Pepelu, a mi tambien me gusta la playa, pero con la "calda" que hace, mejor estar debajo de una sombrilla....Porque sino puedes pillar hasta enfermedades de la piel. A mi tambien me gusta salir, pero ahora (después del accidente) no salgo mucho.

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Hola Barbi: M'encanta que t'agradi la platja, però la "putada" més gran es tenir-la al costat de casa i no anar-hi perque el metge no et deixa (100 m) i no poder pendre el sol perqué et perjudica. Aixó si que es una "cabronada", peró contra els metges ho tens molt "fomut"
Adeu !! Fins la propera.