jueves, 18 de marzo de 2010

ANETO

M'agradaría explicar-vos totes les escursions que es poden fer per el Pirineu (Aneto) i tot el seu voltant , ja que es una zona molt maca per caminar i fer escalada . Ara ,segons diuen , es pot pujar sense caminar gaire , ja que qualsevol vehicle 4X4 et deixa ben a prop . Jo he pujat 34 vegades , i m'ha costat molts anys poder fer-ho , perque no he tingut cotxe propi fins fa poc temps i he agafat moltes vegades el cotxe del meu germà fins a Benasc i un cop allà fer-me un fart de caminar fins a La Renclusa , que es d'on sortiem normalment per arribar a l'Aneto ( 3404 metres ).La darrera vegada que vaig pujar va ser amb el meu germà petit i un company de feina al que l'hi agradava molt caminar i fer montanya . Ara , diuen que pots pujar amb un tot-terreny , i estalviar-te la caminada que feiem abans ( sortiem de La Renclusa a les 5.30 i arribavem a les 10.30 a dalt de l'Aneto ) . ! Quan pugui portaré fotos que son molt maques i us agradaran !
Nosaltres varem portar una senyera catalana i la varem deixar ( A dalt de l'Aneto hi ha una creu gran i es pot deixar allà ) .

7 comentarios:

Graci y Trujillo dijo...

el articulo de jose luis nos habla de la excursion que hizo al aneto y mi opinion es que me gustariai
ir; porque me serviria como experiencia mas ademas yo me siento en forma.

Mariano dijo...

Yo he leido un reportaja tuyo de la excursion a L Aneto y eso lo que os costo incluso de los muñecos raros que haciais en el camino y las horas que os costo aunque hoy se haga muy bien en coche la vuestra era muy buena

Moi dijo...

Creo que te lo pasarías estupendamente, te encontrabas en tu salsa eso de subir al Aneto no era cualquier cosa, eh?
Yo no he estado en ninguna montaña, solamente en el Burriac, Montserrat y estuve de pasada porque fuí a ver a la virgen y de compras.

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Lo mes bo de pujar a l'Aneto , es que t'ho pasas molt be , i mes quan vas amb amics i sempre fent molt de " juerga ".
O sigui que ja et pots apuntar a la propera , que si tot va be ,vol- dria que fos aquest estiu .
Rep un salut de Pepelú .

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Mariano : A mi me encantaría poder volver ahora al Aneto , pero después del accidente que tube lo tengo muy difícil . De todas mane- ras , si puedo , quiero volver este verano .
Si te quieres apuntar ya lo sabes . Pepelú

Cristina dijo...

Trobo que no està malament fer escalada per les persones que els agrada i tenen ganes de caminar perque llavors pots veure coses que normalment no es poden veure.

Manel dijo...

HOLA PEPELU.- SOLO DECIRTE QUE TE ENVIDIO SANAMENTE, PORQUE YA ME AMAGINO QUE LO PASARIAS MUY BIEN, DE MANERA ESPECIAL SI FUISTE
ACOMPAÑADO.
LO QUE VERDADERAMENTE ME LLAMA LA ATENCION ES QUE SUBISTE 34 VECES AL ANETO. ¿ES QUE LO VISITABAS TODOS LOS DOMINGOS?
PERDONA LA BROMA, Y RECIBE MI CORDIAL ABRAZO.