jueves, 25 de junio de 2015

Les vacances

Voldria que les vacances ens vagin molt bé a tots. Veritablement son pocs díes però podem passar-ho molt bé i tenir molta estona lliure. El que fem aquests díes ens donarà molta tranquilitat per els dies de la tardor. Podem estar estirats a la sorra prenent qualsevol cosa fresca i mullar-nos discutint amb els altres a veure qui paga la beguda.
Val la pena passar bé l'estiu i esperar que els altres dies ens agradin tant o més i poguem arribar a les següents festes amb tota la tranquilitat que es mereixen.
Un cop haguem passat els díes de cap d'any haurem d'agafar amb tranquilitat els díes següents per poder fer amb calma el necessari per esperar les festes que tenim a continuació ( Setmana Santa ). Val la pena esperar aquets díes perquè llavors pots menjar una mica més sense cap por, si t'engreixes ja ho perdràs quan puguis sense tenir de donar explicacions a ningú.
Val la pena perquè llavors pots fer-ho com vulguis i ets tú l'unic que necesita tranquilitat. Pots fer-ho exactament aixì i deixar que tothom pensi com vulgui. Una abraçada per tots. Josep Lluis.


No hay comentarios: