jueves, 15 de mayo de 2014

LES VACANCES MES MAQUES DE LA NOSTRA FILLA

! Hola ! Cada día estic més content perquè ja tinc el meu net a casa. La meva filla està de vacances post-part i a vingut a veure'ns i es quedaràn uns quants díes.
Nosaltres estem molt contents perquè ja l'hem vist 4 vegades, i ara, si tot va bé, estarem 1 mes junts.
Miriam ( la nostra filla ) si no té cap problema, vol quedar-se uns quants díes a Barcelona, per a veure la familia, les amigues, i companys que fa temps que no veu.
Total, si es conta el temps que va estar-hi a Amsterdam per treure's la licenciatura de Biología, ja porta 15 anys fora de Barcelona.
La (els) estimem tant que no tindriem cap inconveniència a anar-nos-en amb ells per viure un temps molt llarg allà. Es un lloc molt maco i de seguida t'hi fas, perque trobes molta gent molt diferent de la que trobem per açí, i té uns llocs molt macos per gaudir veient-los i fer moltes fotos, o grabar-ho.
O sigui, que si qualsevol día, no ens veiem, ja podeu pensar que hem "fotut el camp"i no tenim cap intenció de tornar fins d'ara uns quants anys.

4 comentarios:

BARBI dijo...

¡Hola Jose Luis! Me encantaría que te fueras a vivir fuera de España y vieras mundo. Además tu hija tiene que alucinar contigo, eres un luchador.......¡Adeu!

Manel dijo...

HOLA JOSE LUIS.- SI TU ESTAS CONTENTO YO TAMBIEN, PUES ESTAR CON TU HIJA Y TU NIETO, DESPUES DE MUCHOS AÑOS, ES QUE NO TIENE PRECIO.
CONFIO QUE DE UNA FORMA U OTRA NO PIERDAS EL CONTACTO CON TUS COLEGAS DE TRACE, ENTRE LOS QUE ME CUENTO-
UN ABRAZO, Y HASTA PRONTO.
Manel

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Estic molt content perqué tinc açí tota la familia. També estic molt alegre perqué els tindré a casa fins el día 4 de Juny. Podré anar a veure els amics amb ells, i així m'ho passaré de primera. Tinc amics que encara no els coneixen i aixó es molt emprenyador, perqué, si els coneixen, no hauré de parlar gaire amb ells, perqué ja s'ho faran entre ells. Josep Lluis.

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

! Hola, Manel ! Ara estic molt alegre, perqué torno a tenir tota la familia a casa. Aquest cap de setmana volem anar a dinar junts, perquè el dia 29 es l'onomàstica del nostre fill, i ja ens toca celebrar-ho ( serán 37 anys ). Així podrem anar al restaurant que tenim a prop de casa i demanar una paella Les preparen molt bé i val la pena demanar-les. Ja ens veurem qualsevol dia a Trace. Una abraçada.