jueves, 9 de enero de 2014

ELS NADALS MES MACOS

Aquest Nadal ha estat com tots. L'únic especial que hem fet es anar a Cambridge ( Inglaterra ) per a conéixer el net que hem tingut. ( La nostra filla fa 12 anys que viu fora de Barcelona.)      
Ha estat un viatge molt entretingut, ja que feia gairebé un mes que no ens veiem. Varem estar allà un mes abans nomésd per poder veurel-la embarassada.
 Voliem veure la panxa per saber que tot anava be . Ara estem mes contents perqué ha sigut un nen maquissim. Li han possat de nom, Eric, i ja en som dos "iaios" més.
 Estem molt alegres perqué ja tocava, ja que tenim dos fills i es el primer net que tenim.
 Ara els hi toca a ells venir a Barcelona a veurens.
 Si tot va be, vindran a l'Abril per que vegi on viuen els "iaios"i començi a recorrer mon.
 També volem que vingui per que aquí serà com si estigues a casa seva, ja que segurament el tindrem a casa cada any.
 ( Estimem molt a la nena, peró no podem anar-hi dues vegades a l'any. )
 Normalment, ells venen cada Nadal, peró aquest any no ha pogut ser i hem anat nosaltres.
 No us puc parlar de regals perqué aquest any hem anat molt curts de diner i no hens hem regalat res.
 Estic molt content del Nou Any, perqué al tornar a Trace, he tornat a veure els companys, i aixó es molt entretingut.
 Aquest any segurament hi anirem a conèixer la part de Pirineu que encara no coneixem, i estarem uns díes a la Renclusa. Carme no ha estat mai per allà, i m'agradarà molt que ho conegui.
 Jo, he estat per allà, com mes de trenta vegades, i encara m'agrada pujar per tota la zona.
 Que tinguem tots uns díes molt macos, perquè ja toca.     Josep Lluis.                                 

4 comentarios:

Manel dijo...

HOLA PEPELU.- NO ESTOY EN ABSOLUTO DE ACUERDO CONTIGO, DICES QUE ESTE AÑO NO HAS TENIDO REGALOS ¿ Y EL NIETO QUE ? ¿ Y EL VIAJE AL REINO UNIDO QUE? PIENSA QUE TODOS NO PUEDEN SER yayos Y TAMPOCO PUEDEN DARSE ESOS VIAJES. UN POCO MAS EN SERIO "FELICIDADES"
APROVECHO PARA DECIRTE QUE HE PUBLICADO UNOS CHISTES QUE TE GUSTARAN "SON PICANTES"
UN ABRAZO
Manel

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

La veritat es que els regals, com dius, han estat molt importants i ho em passat molt be amb l'Eric,(el net que hem tingut ) i tota la familia El mes maco d'aixó es que ara ens veurem mes sovint perque vindrà a veure'ns a l'Abril, ja que te les dues nacionalitats i el portarà la nena. ( Quan dic la nena, vull dir la nostra filla ).Adeu. Una abraçada. Josep Lluis

Perla (Maria Sanjust) dijo...

Josep-Lluís, quina enveja et tinc per la notícia que ets avi. !!! MOLTES FELICITATS!!! i a DISFRUTAR-HO FORCES ANYS!!! . La meva filla ja té 30 anys i en aquets moments em donarien un "DISGUST DE MORT"( tu em pots entendre millor que ningú) en refereixo a que amb la hemiplègia-esquerra no em veig en cor d'agafar un nadó en braços ni de canviar un bolquer. Hauré de posar fil a l'agulla ràpidament. Una abraçada.

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

No et pensis que tot es molt maco. Nosaltres mateix vam patir molt perqué no ho vam saber fins al útim moment. Aprofitem que aquest serà l'unic net que tindrem, ( allà no hi ha espai per mes i el nostre fill ens diu que ja en te prou amb els de l'escola ).
Una salutació molt forta i una abraçada. Josep Lluis.