jueves, 30 de mayo de 2013

Una Barcelona millor.

Una Barcelona nova. Si jo fós alcalde de Barcelona.


- Urbanisme:  M'agradaría fer una ciutat més oberta,relaxada,fàcil i no gaire cara. Hauriem de tenir els carrers més grans i una circulació millor distribuida, Els edificis públics haurien de ser més assequibles i tenir més facilitat per poder entrar, sense les escales que tenen ara a l'entrada. Aixó es un problema per a la gent que va en cadira de rodes, porta muletes, bastó o qualsevol tipus d'ajuda per avançar.  Totes les escoles e instituts haurien d'estar ubicats a llocs molt céntrics per facil.litar arribar-hi i trobar lloc per deixar el vehicle.   Els hospitals i clíniques de la ciutat haurien d'estar bastant a prop dels llocs de pas per poder anar sense problemes.
- Seguretat: Tots els sistemes de seguretat haurien de ser assequibles des d'una central pública, que els podría canalitzar al seu interés. Potser, llavors, podriem resoldre el problema de la perdua de senyals.
- Dependencia:  El sistema de dependencia, funcionaría millor si tot estigues integrat en un sol lloc de mando.
- Transports: Els sistemes de transport de la ciutat i la seva corona poden anar millor si els que manen saben fer-ho calculant bé els punts on es més problemàtic el funcionament i la circulació.
-Oci : Les zones d'oci a la ciutat, están molt bé senyalitzades, o en cas contrari haurem d'avisar els encarregats de la seva bona ubicació.
Zones Verdes : A Barcelona, hauriem de tenir molt més espai verd per poguer passetjar i gaudir de totes les bones sensacións que ens permeten aquests llocs.

2 comentarios:

Manel dijo...

HOLA PEPELU.- YO NO ME ATREVO A RECTIFICAR NI UNA COMA EN TODO LO QUE DICES, POR LO QUE DESDE ESTE MOMENTO TE NOMBRO NUEVO ALCALDE DE BARCELONA.
SIN RECTIFICAR NADA DE LO QUE DICES, LO QUE DEBERIA DE HABER SON MAS FABRICAS O INDUSTRIAS, COMO HABIA HACE UNOS AÑOS, PUES SIN ELLO NO HAY FORMA DE PROSPERAR, O ESO CREO.
UN ABRAZO.
Manel

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Hola ! No puedo (ni quiero)ser alcalde de Barcelona porqué es un cargo que ya está ocupado y es muy difícil de llevar.
Te lo comento porque yo trabajaba de electricista y los teníamos de clientes, y eran bastante "cabrones". Nada más te hacía falta entrar para que te dijeran que necesitabas el carnet. Les decías "Adiós, muy buenas. El video ya lo conectaréis vosotros", que practicamente, te obligaban a ir para dentro sin nadie que les obligara. Desde luego que todo esto funcionaría mejor. Un abrazo