jueves, 1 de diciembre de 2011

LA DIVERSIÓ A BARCELONA

Es molt fàcil passar-ho bé a tot arreu, però cada vegada trobem més problemes. Abans quan anavem a escalar o fer espeleologia, només arribar a qualsevol lloc famós , trobaves tot a punt per fer l'activitat, però ara tot son complicacions.

Si vas al Garraf , a Montserrat o Sant Llorenç de Munt trobes moltíssima gent i no pots fer res.
Desplegar les cordes és un problema perqué no hi ha lloc on poder fixar-la, ja que la gent ho ha ocupat tot. El mateix et trobes si vols prendre qualsevol cosa o vols dinar. Si no has demanat una reserva abans ja et trobes fumut i s'ha acabat el dia..

L´únic consol que et queda és veure la cara de "gilipolles" que posa la gent que no ho sap.
¡ Aixó si ! No vagis mai a Sant Miquel del Fai, perqué allò si que és una bogería. Jo em vaig trobar una vegada tot l'espai buit, dissabte per la nit i l'endemà va resultar impossible moure´ns per tota la zona. La gent es va ficar on l'hi va semblar bé, i tú apanyat com puguis. No hi penso tornar mai.
Mes val la pena dinar a Barcelona, i oblidarte de l'excursió. Encara et sortirà més bé de preu.

2 comentarios:

Jorge dijo...

Jose Luis , si lo que nos cuesta es andar pues imagínate escalar!

Bueno uno de los buenos remedios para quedarnos muy agustito es ir a la Escala a un buen Restaurante y según a que Restaurante haríamos una buena escalada de platos.

Y si la comida es en plan Buffet haríamos una buena espeleologia de platos combinados, ¡ Que Agustitito!

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Jorge, una cosa es segura. Escalar es una maravilla. A parte de sentirte más integrado en la naturaleza, disfrutas de mucha mejor visión que desde el suelo normal. Lo mejor que tiene la escalada es que los límites te los marcas tú. Cuando decides hacer una pared, por muy alta que sea;la pared te marca el material que has de utilizar para estar seguro. Ahora ya sólo depende de tí. No importa la altura, sino el convencimiento de que lo estás haciendo es seguro, eso es lo único importante.