jueves, 13 de mayo de 2010

Ratpenats

M'agradaría explicar-vos la quantitat de ratpenats que es poden trobar a les coves de Castellolí ( prop de Montserrat ).

Si ens acostem a les coves ja a la nit , podem trobar milers de ratpenats , la qual cosa , et fa agafar por .

Jo he anat a la nit i gairebé , podriem dir que els tenies de treure per poder pasar .


Si trobo les fotografies que varem fer ja las portaré perqué pogueu veure lo macos que son de lluny , perqué de prop , no tant .


He fet les coves diverses vegades i he sortit acollonit de la quantitat que hi ha . Una nit varem sortir a correcuita per els milers que hi estaven volant per allà .

9 comentarios:

Mariano dijo...

Un cas molt extrany el teu cas de anar a les coves i trobarte tants ratpenats adins de les coves que deuen donar por si son tants, no els podras treure encara que vulguis ferho. No domino el catala

BARBI dijo...

¡Uhhhh!A mi en fan molt de por els ratpenats i els vampirs tambe. Ara jo tambe me he posat en el seu lloc i es molt dur tenir "colmillos".

BARBI dijo...

¡Uhhhh!A mi en fan molt de por els ratpenats i els vampirs tambe. Ara jo tambe me he posat en el seu lloc i es molt dur tenir "colmillos".

Manel dijo...

HOLA PEPELU.- COMO TU SABES BIEN NO ES MI CASO EL HACER NI ANTES Y NI MUCHO MENOS AHORA, HACER ESCALADA.
NO OBSTANTE LO CONSIDERO UN GRAN DEPORTE Y LAMENTO DE CORAZON QUE NO PUEDAS PRACTICARLO COMO ANTES.
MUY CERCA DE NOSOTROS HAY COSAS MUY EXTRAÑAS QUE LA MAYORIA DESCONOCEMOS, COMO ESAS CUEVAS CON MUCHOS Y REPELENTES RATPENATS.
UN CORDIAL ABRAZO

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Gracies per escriurem com heu fet .El meu catalá tampoc l'escric correctament, peró intento defendrem. Gracies, perque al escriure vosaltres, heu fet que tingui mes motivació per escriure mes. Josep Lluis ( Pepelú )

Martona dijo...

HOLA, JOSEP LLUÍS SEMPRE ELS TEUS AFICIONS ESCALAR PER TENS 58 ANYS DONCS EL TEU D'ACCIDENT.SI ABANS SCALAVES ARA NO ESTÀS ESCALANT O BAIXANT LES COVES ALS RAPTENATS RES SINÓ ALTERNATIVES PASSEGES QUALSEVOL ELS PARCS... T'HAS VIST MOLTS DOCUMENTALS ESCALAR A LA TELEVISIÓ I GRAVES.

UN PETONET FORT.

MARTONA.

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Hola,Marta:Gracias por escribir y hacerme llegar tus palabras de ánimo.Además de escalada y espeleo he hecho mucho de alta montaña. Me gustaría enseñaros todas las fotos que tengo de Aneto, Montserrat, Sant Llorenç de Munt, etc.. Son sitis muy chulos que te encantan cuando los ves. A mi me encantaría poder continuar pero es muy difícil .Un beso de Pepelú

Cristina dijo...

Josep Lluis!!!! no m' agraden aquest "BICHOS" jajajaj la veritat que son una mica fastigosos al poble de la meva mare una vegada es va ficar un al portal de casa la meva avia i puajss!!! la veritat que no son gaire macos pero bueno estan aquí encara que a la ciutat no es veuen gaires, una salutació

Jorge dijo...

Desde luego las cuevas , según como sean son un poquito impresionantes.
Pero imaginate que entras por la noche y tu linterna se le estan acabando las pilas ,y de repente a parte de ver un murcielago ves al Conde Dracula, con hambre.
¿Que harias?, salir corriendo, bueno cambiando de tema , en una cueva puedes encontrar ó nada ó reptiles impresionantes.
Hay cuevas impresionantes.