jueves, 13 de noviembre de 2008

Fer escalada i espeleología es molt maco.

Fer escalada i espeleologia a Sant Llorenç del Munt es molt maco, pero ho es a tot arreu. M'agradaria parlarvos d'altres llocs també molt macos com Montserrat, Garraf , La Pobla de Claramunt,etc.

Al costat de Montserrat hi ha un poble petit, Castellolí, amb unes coves plenes de ratpenats.Son molt fàcils de fer pero no aneu de nit perqué surten tots volant junts quan es fa fosc.Es un lloc molt maco per anar a qualsevol hora,pero de nit es maquísim, malgrat els ratpenats.
Només heu de recordar de portar la máquina de fotos,perqué val la pena.
També es molt maca la part de Garraf on estàn les coves i avencs,un lloc a on també hi ha moltissima gent.
A la Pobla de Claramunt també es pot fer escalada i el poble es a prop.
Per tota Catalunya, hi ha infinitat de llocs per fer espeleología, peró cal anar-hi.

Es maco perqué veus uns llocs que normalment no hi veu cap altre persona i et sents molt orgullós.

Proximament us parlaré d'aquests llocs.

3 comentarios:

Cristina dijo...

Hola!!
jo et diré que aixó d´escalar no es cosa meva pero bueno jajajja la veritat que a de ser increible veure el mon desde un altre punt de vista pero jo em quedo a terrar i ja em contarás com va aixó jajajja bueno a continuar disfrutan que encara que no o puguis fer es interesant que continuis relacionante amb aquest mon. Una salutació

Cristina dijo...

Pot estar be anar a visitar unes coves pero jo crec que t´ha d´agradar molt i s´ha d´anar amb una persona que ja ho conegui perque sino pot ser fins i tot molt perillos, jo mai hi he anat.

pepelú ( Josep Lluis ) dijo...

Doncs , si . Anar a visitar coves es millor fer-ho acompanyat , peró si ho fas sol al final t'acostumas i ja ho fas sempre . Una abraçada .
Josep Lluis .