jueves, 30 de mayo de 2013

Una Barcelona millor.

Una Barcelona nova. Si jo fós alcalde de Barcelona.


- Urbanisme:  M'agradaría fer una ciutat més oberta,relaxada,fàcil i no gaire cara. Hauriem de tenir els carrers més grans i una circulació millor distribuida, Els edificis públics haurien de ser més assequibles i tenir més facilitat per poder entrar, sense les escales que tenen ara a l'entrada. Aixó es un problema per a la gent que va en cadira de rodes, porta muletes, bastó o qualsevol tipus d'ajuda per avançar.  Totes les escoles e instituts haurien d'estar ubicats a llocs molt céntrics per facil.litar arribar-hi i trobar lloc per deixar el vehicle.   Els hospitals i clíniques de la ciutat haurien d'estar bastant a prop dels llocs de pas per poder anar sense problemes.
- Seguretat: Tots els sistemes de seguretat haurien de ser assequibles des d'una central pública, que els podría canalitzar al seu interés. Potser, llavors, podriem resoldre el problema de la perdua de senyals.
- Dependencia:  El sistema de dependencia, funcionaría millor si tot estigues integrat en un sol lloc de mando.
- Transports: Els sistemes de transport de la ciutat i la seva corona poden anar millor si els que manen saben fer-ho calculant bé els punts on es més problemàtic el funcionament i la circulació.
-Oci : Les zones d'oci a la ciutat, están molt bé senyalitzades, o en cas contrari haurem d'avisar els encarregats de la seva bona ubicació.
Zones Verdes : A Barcelona, hauriem de tenir molt més espai verd per poguer passetjar i gaudir de totes les bones sensacións que ens permeten aquests llocs.